Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Keuken showroom

Mensen ervaren het zoeken naar een nieuwe keuken in een keukenshowroom als een plezierig uitstapje.  De talloze mogelijkheden wat betreft de samenstelling en inrichting maken het zowaar een paradijs. Het enige “nadeel” is dat de meeste mensen een hoe dan ook beperkt budget hebben en dus meestal niet alles kunnen kopen wat ze leuk vinden.

Stel je droomkeuken zelf samen

Een keukenadviseur moet een specialist zijn met passie voor keukens. Door de uitgangspunten met hem of haar te bespreken krijg je een goed overzicht van wat er mogelijk is voor het door jou bepaalde budget. De specialist kan zich inleven in de thuis situatie en wensen van de klant. Een beetje keuken showroom heeft computers staan met daarop 3-d ontwerpsoftware voor het samen ontwerpen van de droomkeuken. Geen gedoe met tekenen en gummen, maar gewoon direct op een groot scherm de ontwikkeling van je eisen en wensenpakket volgen wat resulteert in je droomkeuken.

In keuken showrooms vind je een groot aantal opstellingen die een prijs laten zien. Er worden soms spelletjes gespeeld over de prijs maar soms ook gewoon duidelijk in beeld gebracht wat de echte prijs is, zonder verborgen kosten. Wanneer je samen met een adviseur jouw ideale keuken hebt samengesteld, kan er door gegaan worden met het bestellen van de keuken, of je denkt er nog even rustig over na. Beslis niet te snel over deze investering waaruit jaren plezier moeten komen.

Wanneer je rond hebt gekeken in de showroom en een gesprek met een adviseur hebt gehad zul je het meeste wel gezien hebben voor wat betreft de keukens en opties. Je weet welke keuken jij wil en wat je er voor wil en moet betalen. Eventuele plaatsing van de juist door jou bestelde keuken zal in overleg kort gesloten worden met de verkopende partij die soms wel en soms niet zelf kan installeren of monteren.

Op deze manier ga je altijd met een goed gevoel naar huis vanuit de keuken showroom. In je achterhoofd weet je dat je de juiste opstelling hebt samengesteld voor de juiste prijs. Toch blijft het kopen van keuken spannend en ook daarvoor hebben we een keuken kostenplanner voor je gemak op deze site staan.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube