Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Keuken aanbieding

Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zoeken natuurlijk op internet en in folders naar keuken aanbiedingen. Hier is ook niets mis mee, iedereen wil het beste voor het minste geld. Helaas is de keukenbranche ingewikkeld geworden door het grote aantal kortingen, aanbiedingen, uitverkopen en stunts.

Bij de meeste keukenzaken, zeker de grote filialen zoals van De Mandemakers Groep, krijg je bij wijze van spreken niet eens de tekening mee laat staan een gespecificeerde offerte. Men is te bang dat je ermee naar de concurrent loopt die vervolgens zonder al teveel moeite een beetje nog van de prijs afhaalt en zo de klant binnenhengelt.

Een aanbieding van keukens hoeft niet altijd goedkoop te zijn. Vanzelfsprekend zijn ze zo opgesteld zodat het lijkt of het een goedkope aanbieding is. Hier wordt specifiek gericht op een impulsaankoop. Er zijn ook gewoon keukenzaken die de prijs eerst met een factor 2 verhogen om  vervolgens te roepen: “Hele keukens half geld” of “50% korting op alles”.

Zoals bij alle zaken geldt ook hier dat het geven van 50% korting natuurlijk niet geloofwaardig kan zijn. Wees een beetje kritisch op aanbiedingen en blijf eraan denken dat ook een keukenboer geld moet verdienen. Als alles een aanbieding is dan is er dus nooit een normale prijs.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube