Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Tweedehandse keuken

De meest voordelige optie voor een andere keuken is het aanschaffen van een tweedehands keuken. Hierbij zal je zelf wel de demontage en montage moeten regelen. Ook het transport van de keuken zal zelf geregeld moeten worden, waarbij je dus ook zelf de risico’s loopt van beschadiging tijdens het transport. Online zijn er veel tweedehands keukens te vinden, hierbij moet wel opgemerkt worden dat de kwaliteit van de aangeboden keukens sterk varieert en dat deze keukens vanzelfsprekend niet compleet op maat van jouw keuken zijn gemaakt.

Waar koop je een tweedehands keuken?

Tweedehands keukens zijn op verschillende plekken te krijgen. Advertentiesites hebben natuurlijk een grote verzameling van aangeboden gebruikte producten, al moet daar wel bij gezegd worden dat die steeds meer verworden tot advertentie plaatsen voor nieuwe producten
Showroomkeukens zijn in de zin des woords geen tweedehands keukens, maar de prijzen zijn wel veel lager dan voor nieuwe keukens. Wat hier meespeelt is dat ze al een tijd in een showroom hebben gestaan en dat wellicht men geen bestemming meer heeft voor de keuken anders dan verkoop. Dan wordt mede door de onwil van de verkopers in het filiaal om de keuken zelf af te voeren de prijs vaak behoorlijk gedrukt.

Wat kost een tweedehands keuken?

Als je op advertentiesites als Kapaza of 2ehands.be kijkt en je bent flexibel in maatvoering en niet al te kritisch op uiterlijk dan kun je wellicht al gratis een keuken afhalen bij mensen die een nieuwe krijgen en geen zin of tijd hebben om de oude te verwijderen.
Als je wat kritischer bent kun je mooie keukens vinden voor wellicht 10% van de nieuwprijs die dan nog enkele honderden euro’s bedraagt, waarbij vaak de keukenapparatuur los al meer zal kosten.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube