Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Nieuwe keuken

Nieuwe keukens worden meestal gekocht bij een verhuizing, nieuwbouw of juist in plaats van een verhuizing. Daarnaast blijkt dat keukens niet vaak worden gerenoveerd. De kosten van een keukenrenovatie in verhouding met die van een nieuwe keuken zijn veelal niet in het voordeel van de renovatie.

Verschillende stijlen voor nieuwe keuken

Er is geen keuken het zelfde, elke keuken is anders ingedeeld. De vooruitstrevende techniek wordt verwerkt in keukenapparatuur en werkbladen. Het lijkt erop dat keukenkasten niet veranderen, maar de techniek daarachter gaat echter wel mee met de techniek. Er worden nieuwe keukens geleverd ie vrijwel allemaal standaard de soft-motion scharnieren hebben.

Trends veranderen. Trends in de keukens veranderen ook. De laatste jaren is de(semi-) greeploos in combinatie met hoogglans en composieten werkbladen de trend. Of het nu gewone brede lades zijn of apothekerskasten, ook ergonomie in de nieuwe keukens is er sterk op vooruit gegaan. Verhoogde werkbladen, diepere aanrechten en inductiekookplaten, veel is er op vooruitgegaan.

Duurzame nieuwe keuken

Duurzaamheid speelt natuurlijk ook in nieuwe keukens een rol zoals in allerlei facetten van het consumentengedrag tegenwoordig. Apparatuurfabrikanten spelen daar goed op in door de ontwikkeling van energiezuinige apparatuur. Er zijn behoorlijke doorbraken geweest wat betreft prijs en techniek. Een inductie kookplaat bijvoorbeeld wint snel aan populariteit door het feit dat hij energiezuinig is en heel controleerbaar en snel kookt. Daarnaast is een inductiekookplaat ook nog eens behoorlijk kindveilig.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube