Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Voor iedere stijl keuken de mooiste raamdecoratie

Je hebt net een nieuwe keuken of je wilt graag je keuken een andere look geven. Met accessoires kan je je keuken al leuk inrichten, maar met raamdecoratie maak je het af! Je wilt dat je raamdecoratie het liefst precies die kleur heeft dat het mooiste bij je keuken past. En natuurlijk moet de raamdecoratie makkelijk schoon te maken zijn omdat je in de keuken vaak te maken hebt met spetters van het koken.

Om een keuze te maken in alle raamdecoraties die er zijn kun je kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën. Jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken en blijven lang mooi. Op de website van Veneta zijn er meerdere collecties jaloezieën te vinden. In iedere collectie heb je weer een uitgebreide keuze tussen de kleuren.

Goedkope en op maat gemaakte raamdecoratie

Ook worden de jaloezieën en de andere raamdecoraties op maat voor je gemaakt. Omdat Veneta geen fysieke winkel heeft wordt er veel geld bespaard en hierdoor zijn alle raamdecoraties tot wel 40% goedkoper dan bij de concurrent!

Mocht je twijfelen over de kleur? Geen probleem! Je kunt gratis kleurstalen aanvragen van ieder soort raamdecoratie. Hierdoor krijg je een beter beeld van hoe de kleur er in het echt uitziet en wat nu echt het beste bij je past! Heb je andere vragen of twijfel je over iets anders? Dan kan je altijd een gratis en vrijblijvende afspraak maken met een van de adviseurs van Veneta. De adviseurs komen graag een keer langs op een door u gekozen tijdstip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube