Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Keukenwinkel

Bij welke keukenwinkel moet je zijn?

Keuken winkelOp basis van je wensen, smaak en budget kies je doorgaans een keuken. Waar kun je zoal een keuken kopen. Het aanbod is enorm. Van keukengigant en keukendiscounter tot de kleine speciaalzaak om de hoek. Tips om de keukenwinkel te kiezen die bij je past.

Wat is je budget?

Het bedrag dat je wilt bedsteden aan je nieuwe keuken, bepaalt al voor een deel welke winkel wel of niet interessant voor je is. Heb je besloten pakweg € 8.000 aan je nieuwe keuken te besteden? Dan ligt het voor de hand dat je bij een andere keukenwinkel uitkomt dan wanneer je € 40.000 kunt uitgeven aan je nieuwe keuken.

Wat is je smaak?

Natuurlijk beschikken de diverse keukenwinkels over een uitgebreid aanbod keukenstijlen en apparatuur. Maar de vraag is veel eerder wat je wenst. Wat vind je mooi? Houd je van landelijk, retro of modern? Of heb je liever een nostalgische of trendy keuken? Ook je smaak zal zeker van invloed zijn op je winkelkeuze. Immers, niet elke keukenwinkel heeft een uitgebreid assortiment trendy of retro keukens.

En welke apparatuur wens je?

Heb je een voorkeur voor een speciaal merk? Of spreek een bepaalde vormgeving je aan? Realiseer je dat niet alle merken keukenapparatuur door alle keukenwinkels worden verkocht. Bovendien hebben bepaalde keukenwinkel betere contracten met de ene leverancier dan met de andere en zij zullen mogelijk proberen een bepaald merk bij je te slijten. Let daar ook op.

Hoe belangrijk is service?

Misschien ben je mans genoeg om helemaal zelf je keuken samen te stellen en te installeren? Of heb je alleen bij de installatie hulp nodig? Of stel je persoonlijke aandacht en contact erg op prijs? En wil je graag een lokaal aanspreekpunt of maakt het je niet uit? Ook al deze factoren spelen een rol bij het kiezen van de juiste keukenwinkel.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube