Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Het kookeiland

Het kookeiland als centraal deel van de keuken

kookeiland

kookeiland

Je hebt verschillende soorten keukenopstellingen. De rechte keuken en de L-keuken zijn veel gebruikt, echter is ook de eilandopstelling geen onbekende bij keukenzaken. Het kookeiland wordt in de meeste opstellingen van nieuwe keukens de plek waar de eetkamer/woonkamer de keuken ontmoet. Je ziet ook niet zelden een eettafel aansluitend aan het kookeiland of een bardeel waarbij er tijdens het koken geborreld kan worden.

In het kookeiland zelf worden vaak vaatwasser en spoelbak of juist de kookplaat geïntegreerd. Of beiden natuurlijk, waarbij monteren van de kookplaat logischer lijkt omdat je meer tijd daarachter doorbrengt in de voorbereidingsfase en kookfase dan aan het spoeldeel.

De groottes van kookeilanden kunnen variëren, er zijn ook keukens die grotendeels uit het eiland bestaan met bij wijze van spreken nog 2 hoge kasten erbij.

Zie hieronder voor de video over een daadwerkelijke montage van een kookeiland in een complete keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube