Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Vaatwasser

De vaatwasser, veel mensen zouden niet meer zonder kunnen andere zien het meer als een overbodige luxe. Maar ondanks dat heeft u dankzij een vaatwasser veel tijdsbesparing. U hoeft niet meer af te drogen, de vaat wordt voor u schoongemaakt en er wordt ook nog eens minder water verbruikt, gemiddeld zo’n 11 liter water.

Vrijstaande vaatwasser

Een vrijstaande vaatwasser is het meest gangbare en verkochte model. Ze zijn leverbaar in die maten. De standaard uitvoering is 85 cm hoog x 60 cm breed met als inhoud twaalf couverts. Dan heb je de 45 cm vaatwassers met dezelfde hoogte en negen couverts. En de kleinste uitvoering komt op 55 cm breed en slechts 45 cm hoog. Deze modellen worden bijna niet verkocht omdat die duur in aanschaf zijn in verhouding met een vaatwasser die twaalf couverts bevat. De verschillen qua modellen zit hem voornamelijk in het energie-waterverbruik, materiaal gebruik(kunststof binnenkuip of rvs), programma’s, merkverschillen en indeling van uw vaatwasser.

Onderbouw vaatwasser

Deze vaatwasser ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als een vrijstaande vaatwasser, met als verschil dat hier het bovenblad eraf is gehaald. Je kunt deze vaatwasser zo onder het aanrechtblad schuiven zonder dat het bovenblad er dus afgehaald moet worden. Ook heb je de mogelijkheid bij deze vaatwassers om de poten in te stellen zodat hij mooi afgewerkt is langs de plintplaat van uw keukenkastjes en ook weggewerkt aan de bovenkant. Deze vaatwassers zijn voornamelijk leverbaar in het rvs. Soms ook in de kleur wit maar vaak niet omdat mensen toch liever voor rvs gaan qua design. De bediening zit aan de buitenkant van de vaatwasser, terwijl dat bij een volledig geïntegreerde aan de binnenkant zit.

Inbouw vaatwassers

Bij een inbouwvaatwasser heeft u de optie tussen 2 soorten inbouw, volledig en half geïntegreerde vaatwasser.De naam zegt het al bij volledig geïntegreerde vaatwassers, deze vaatwasser heeft de bediening aan de binnenkant van uw vaatwasser zitten. Het paneel dat erop wordt vast gemonteerd werkt de vaatwasser volledig weg. Hierdoor krijgt u een strakker design in uw keuken. Bij de losse verkoop wordt hij zonder paneel geleverd en wordt dit vaak gemonteerd door een inbouwbedrijf.

In tegenstelling tot een volledig integreerbare vaatwasser heeft u hier de bediening aan de voorkant zitten. Doordat de bediening aan de voorkant zit kunt u zien hoelang het nog duurt voordat de vaatwasser klaar is. Dit is alleen mogelijk mits de vaatwasser een digitaal display heeft waar u de resttijd op kunt aflezen. Behalve dat u de resttijd kunt aflezen, heeft u ook de mogelijkheid tot uitgestelde start.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube