Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Gasfornuis

Door innovatie en de vooruitgang van de techniek zijn er tegenwoordig naast het gasfornuis ook andere uitvoeringen op de markt. Desalniettemin is het gasfornuis nog steeds het meest populair. Het is dan ook begrijpelijk dit type vaak in nieuwe keukens wordt verwerkt. Deze zien er tegenwoordig een stuk luxer en beter uit omdat deze tegenwoordig breder zijn uitgevoerd. De grote varieert tussen de 0.6 en 1.5 meter.

Het hebben van een breder gasfornuis resulteert in meer luxe en voordelen. Zo heeft de kookplaat vijf of zes pitten waardoor er meer ruimte is tussen de pannen of voor grotere pannen. Ook is de oven groter uitgevoerd. Hierdoor kunnen grotere gerechten worden bereid en kunnen er meerdere pizza’s tegelijkertijd de oven in.

Gebruik en aansluiting

Het is verstandig te kiezen voor een gasfornuis waarbij de dampkap en de achterwand worden gecombineerd. Hierdoor heb je één uniform geheel wat beter oogt en technisch sterker is.

Gasfornuizen die in een moderne keuken worden geplaatst zijn vaak luxer uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan een digitale display, betere veiligheid en deuren die beter isoleren. De ovens zijn bij deze fornuizen vaak ook luxer uitgevoerd met meer functies.

Wanneer u het fornuis wilt plaatsen dient u rekenen te nemen met de aansluiting. Zo moet er een gasaansluiting of krachtstroom aansluiting aanwezig zijn in uw keuken.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube