Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Combi microgolfoven

De combi-microgolfoven, ook wel combimagnetron genoemd, is in het huidig assortiment aan keukenapparatuur niet meer weg te denken. Het is één van de meest gebruikte apparaten en komt in keukens zowel ingebouwd als vrijstaand voor. Het voordeel van dit apparaat is dat het functies als grillen, ontdooien, stomen, opwarmen, bakken en braden combineert. Dit maakt andere apparaten overbodig waardoor er meer ruimte in de keuken overblijft. Toch is het handig om naast deze combi oven ook een aparte oven in uw keuken te hebben zodat er meerdere dingen tegelijkertijd kunnen worden bereid.

Variatie in combi microgolfovens

Omdat dit keukenapparaat erg populair is en in bijna elke keuken wordt geïmplementeerd hebben fabrikanten deze in veel verschillende maten, kwaliteit en prijs. De bediening is vaak ook erg verschillend. Met behulp van een gebruiksvriendelijke display kunnen programma’s worden ingesteld. Zo kan bijvoorbeeld het type en de hoeveelheid voedsel dat moet worden ontdooid ingevoerd. Maar in de meeste modellen van tegenwoordig bestaan er al automatische programma’s. Ook kan er gekozen worden tussen versies die in de keuken worden ingebouwd en losstaande modellen.

Aanschaf

Bij de aanschaf van een combi-oven moet er rekening gehouden worden met de maat en het vermogen van het apparaat. Zo hebben grootte gezinnen een grotere en qua vermogen sterkere versie nodig dan een stel van twee personen. Dit komt omdat er grotere porties eten moeten worden bereid. De inhoud van combi-ovens verschillen tussen de 26 tot 40 liter. Een solo-microgolf heeft slechts een inhoud van 18 tot 20 liter. Over het algemeen is het verstandig om naast de combi-oven een aparte oven te hebben wanneer u een groot gezin heeft of regelmatig voor veel personen moet koken.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube