Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Amerikaanse koelkast

Een aantal jaar geleden was de Amerikaanse koelkast ‘je van het’. Mensen zagen het als luxe, daar was de aanschafprijs en energierekening ook naar. Tegenwoordig hebben de meeste fabrikanten wel een Amerikaanse koelkast in het assortiment en zijn de bovengenoemde kosten een stuk gereduceerd.

De reden dat er steeds meer Amerikaanse koelkasten verkocht worden heeft te maken met de huidige trends vandaag de dag. Er wordt steeds meer gevraagd naar luxe in nieuwe keukens. Mensen willen gemak en hebben behoefte aan grote keuken materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoomovens en koffiemachines.

Afmetingen Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast biedt in een keuken een enorme ruimte aan het bewaren van koelproducten. Zeker bij grote gezinnen is een grote koelkast van belang. Daarbij geeft het ook de mogelijkheid meer diepvries goederen te bewaren en op te slaan.

Het karaker van de Amerikaanse koelkast wordt benadrukt door de twee grote deuren die naast elkaar zitten waarbij rechts het koelgedeelte zit en links het vriesgedeelte. De rechterkant is daarbij de grootste. Ook zijn ze hoog, bijna even hoog als de mens. De inhoud die hieruit voorkomt ligt vaak rond de 540 liter, met een verdeling tussen koel en vries van 2 staat tot 1.

IJsmaker in een koelkast

De optie bestaat uit een ijsblokjes machine in de deur van de koelkast geïntegreerd. Dit is een systeem dat aangesloten is op de waterleiding aan de achterkant van de koelkast. Natuurlijk is dit een optie omdat het weer een extra luxe is. Dit betekend ook vanzelf een meerprijs voor de koelkast. Een nadeel van een ijsblokjes machine is dat het veel ruimte inneemt van de dievriesruimte in de koelkast.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube