Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Keukenverlichting

Bij het kopen van een keuken dienen er beslissingen gemaakt te worden. Alle beslissingen hebben te maken met stijl en budget. Het samenstellen van een keuken komt vaak tot een einde wanneer is aangekomen bij de keukenverlichting.

De keukenverlichting bepaalt voor een groot deel het gebruiksgemak en op de sfeer in je complete keuken. Wanneer het een nieuwe of verbouw situatie betreft is het aan te raden gelijk te denken aan de keukenverlichting.

Plafondverlichting in je keuken

Een groot aantal keukenliefhebbers vinden een verlaagd plafond met spotjes het einde. Ze laten deze richten op een bepaald stuk van de keuken waardoor er een gezellig effect ontstaat. Er moet gelet worden bij spotjes in het plafond dat er niet in de schaduw gestaan kan worden, dit belemmert vanzelfsprekend het zicht. Plafondspots zijn er in 220 volt en in de zwakstroom vorm met een trafo.De 220 volt variant is het minst gevoelig voor problemen. Er zijn voortaan ook LED verlichtingen die een andere sfeer kunnen geven en het stroom verbruik reduceren.

Keukenverlichting in kasten of lades

Er komen meer en meer mogelijkheden voor keukenverlichting in de keukenkasten of lades. Dit is niet alleen esthetisch verantwoord, ook wordt er nog eens de val van je schaduw in de lade vermeden waardoor je het licht teniet doet. Als extra interessant punt is dat je deze verlichting aan kunt laten gaan bij het openen van de kast of lade wat natuurlijk voor het stroomverbruik optimaal is. Zeker bij de inbouwverlichting is LED vrijwel exclusief gebruikt omdat dit weinig warmte afgeeft en de lampjes heel klein zijn en dus weinig bergruimte afgeven.

De verlichting in de dampkap is een essentieel onderdeel van je werkplek. Het is daarom raadzaam goed na te denken over de inrichting hiervan. Het is ook een optie om onder elke kastje een halogeen spotje te plaatsen. Dit levert een rustieke werkplek op met voldoende licht.

Neem ook met onze keukenadviseur in de showroom de diverse mogelijkheden van de verlichting door want het zal je tevredenheid over de keuken nog verder vergroten als je dit gelijk goed meeneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube