Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Keuken op maat

Een standaard keuken bestaat niet, de meeste keukens worden op maat gemaakt. Iedereen wil wel iets persoonlijks, daar is de keuken een goed voorbeeld van. Ook elk huis verschilt, dus de keuken zal daaraan aangepast worden.
Een keukenadviseur is gespecialiseerd in de verschillende mogelijkheden op het vlak van de verschillende soorten onderdelen waaruit een keuken bestaat. Alle verschillende kasten, verschillende kleuren, handgrepen en apparatuur kan persoonlijk worden afgesteld op de wensen en eisen van de klant.
Van keukenmeubelen bestaan voor het gevoel alle verschillende maten. Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk die zowel opbergruimte of ergonomie bieden aan de klant. Wanneer je kijkt naar het lade assortiment van een gemiddelde keukenfabrikant wordt het verschil al duidelijk:

  • Brede lades in diverse maten en soorten
  • Binnenlades voor meerdere doeleinden
  • Indelingen voor diepe, ondiepe en spoelkastlades
  • Ladekasten met reeds op maat gemaakte indelingen
  • Complete serviesindelingen of kruidenrekken

De kasten hebben ook een aantal maatwerk mogelijkheden door de flexibele hoekkasten met carrousels, indraaiplateaus of klapdeuren.
In deze tijd komt de apothekerskast weer helemaal terug in het assortiment. Steeds meer keukens worden verkocht inclusief deze kasten. Want zowel qua ergonomie als qua bereikbare opbergruimte kun je op deze manier je hele keuken op maat maken. Daarbij heb je nog apothekerskasten met deur indelingen, uitschuifbare rekken en lades, en ruimte voor schoonmaak middelen etc.
Ook de maten kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant. Het is geen maatwerk maar door de flexibele breedtes en passtukken is vrijwel iedere ruimte optimaal in te delen. Niet alleen de onderkasten kunnen aangepast worden, ook de bovenkasten kunnen aangepast worden om extra bergruimte in de keuken te maken.
De verschillende keukenfabrikanten bieden ook veel mogelijkheden en het is verstandig daar een expert bij te trekken, want je mist waarschijnlijk een deel van de mogelijkheden als je het zelf gaat verzinnen.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube