Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Kosten keuken

Tijdens de aanschaf van een keuken komt er veel op u af. Deze site is voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de beste keuze te maken. U kunt hier kennis opdoen over de laatste trends op het gebied van inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis of Amerikaanse koelkast. Twijfelt u over de stijl van de keuken of hoe de indeling moet worden? Dan vindt u wellicht antwoord bij ‘complete keuken’ of  ‘een keuken op maat’.

Heeft u uw droomkeuken gevonden? Dan is het belangrijk om te weten wat voor prijskaartje hier aanhangt. Dit kunt u eenvoudig berekenen met onze handige tool. Deze calculator biedt u de mogelijkheid om globaal uit te rekenen wat uw keuken uiteindelijk gaat kosten. De uitkomst is een indicatie en geen exacte prijsberekening, doordat prijzen per merk, materiaal en filiaal kunnen verschillen.

Start de berekening >>

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube