Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Italiaanse keuken

Een karakteristieke Italiaanse keuken is zoals de Italiaanse cultuur, stijlvolle combinatie van kleuren, materialen en stijlen. Beeld je deze mooie, elegante keuken eens in, waar je met het gezin heerlijke Italiaanse gerechten kunt bereiden.

Opslag en voorraad

Ook in deze Italiaanse keuken is er genoeg ruimte om spulletjes op te bergen. De opbergruimte bestaat uit lichte constructies zo wordt er gebruik gemaakt van smalle hoge kasten of glazen platen, het gebruik van RVS is hierin ook mogelijk. De ruimte geeft de mogelijkheid om ingrediënten en kruiden op te bergen. Natuurlijk mag bij een Italiaanse keuken een koffiezetapparaat niet ontbreken. In deze keuken heb je ideaal veel ruimte voor het maken van je eigen Latte Macchiato.

Materialen en kleuren

Een Italiaanse keuken is zeer zeker geen standaard product maar een product dat op wordt gemaakt. Er is veel keus is materialen van hoogglans tot RVS tot hout. Alles is mogelijk, zowel in de fronten als in het werkblad. Om een ware Italiaanse keuken te creëren combineer je in een Italiaanse keuken meerder kleuren thema’s, de lichtere tinten overheersen vaak hierin. Natuurlijk is het gebruik van donkere accenten mogelijk.

Keukenapparatuur

De keukenapparatuur is tevens helemaal afgestemd op deze authentieke Italiaanse stijl. Denk aan grote fornuizen of kookplaten met ruime ovens, een dubbele spoelbak en veel ruimte om heerlijke gerechten te bereiden. Elk gerecht wil je als gastheer of gastvrouw uit je mooiste servies serveren, ook de opberging van het servies is geen probleem. De keuken is de plek om te koken, te eten en te genieten. Comfort is hierin van groot belang. Kies voor een ware Italiaanse design keuken, compleet naar wens en genite hier met de hele “familia” nog jaren van.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube