Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn keukens met veel glans, zowel het aanrechtblad als de keukenkasten. Hoogglans kan worden bereikt met behulp van folie of lak. Lak is duurder maar zorgt wel voor een langere levensduur. De spiegeling en glans geeft de keuken een strakke, moderne en ruimtelijke uitstraling. Dit type keukens is de laatste tijd erg in populariteit toegenomen. Hoogglans met een natuurstenen aanrechtblad en RVS keukenapperatuur is erg gewild, deze combinatie komt dan ook vaak voor.

Nieuwe functie keuken

Dit type keuken met een natuurstenen aanrechtblad van bijvoorbeeld graniet heeft een hoog kostenplaatje. Maar toch is men de laatste bereid om meer te betalen voor een keuken. Het budget is vergeleken met vroeger groter geworden. De reden hiervan is dat de keuken een extra functie heeft gekregen. Namelijk de functie van de eetkamer en de woonkamer. Wanneer er visite komt worden deze vaak uitgenodigd in de keuken voor een hapje of drankje. Oftewel de keuken word vaker gebruikt door meer mensen en de keuken wordt vaker gezien. Hierdoor is men bereid meer te investeren in een mooie keuken.

Uiterlijk hoogglans keuken

Neutrale kleuren staan vaak centraal in een hoogglans keuken. De deuren van de kasten kunnen worden uitgevoerd met folie wat zorgt voor een oppervlak dat makkelijk schoon te maken is. Ook kan er gekozen worden voor hoogglans lak, acryl of glas. Hiernaast zijn de vormen in de keuken strak en is er weinig reliëf aanwezig. De strakke vormgeving van de keuken kan worden bereikt door een greeploos model. Hierbij zijn er geen knoppen of hendels aanwezig waardoor het lijnenspel niet word doorbroken. Om dit te behouden is het ook belangrijk dat alle apparatuur wordt ingebouwd.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube