Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Goedkope keuken

Goedkope keukens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken en u een klein budget heeft is een goedkope keuken geschikt. Maar wat is een goedkope keuken? Veel mensen denk bij een goedkope keuken aan een keuken die kwalitatief minder is. Onterecht, want dit is niet altijd het geval. Vaak weten mensen niet hoe de prijs van een keuken bepaald wordt. Een goedkope keuken is een keuken die efficiënt is samengesteld met eerlijke prijzen. Hieronder een aantal tips voor wanneer u opzoek bent naar een goedkope keuken.

Aanschaffen goedkope keuken

Bepaal van te voren uw budget wanneer u een keuken gaat aanschaffen en wees consequent. In de winkel wordt u door de verkopers en mooie keukens in verleiding gebracht, zorg ervoor dat u niet over uw budget heen gaat.

Ga vooraf na of een complete nieuwe keuken überhaupt wel genoodzaakt is. Wellicht moeten er alleen maar een aantal dingen worden vervangen of gerenoveerd. Schrap daarnaast luxe overbodige dingen bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Kies voor een gaskookplaat in plaats van inductie. Een losse koelkast in plaats van een geïntegreerde Amerikaanse koelkast. Hier kan al veel geld mee worden bespaard.

Showroomkeukens

Wanneer u een klein budget heeft maar toch een complete keuken wilt is het aan te raden om te zoeken naar showroomkeukens. Dit zijn keukens die als showroommodel hebben gediend en worden vervangen voor nieuwere modellen. Deze zijn vaak vele malen goedkoper.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube