Bereken snel, makkelijk en gratis wat uw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat u kan bereiken met uw budget.


Start de berekening >>

Klik om je keukenprijs te berekenen

Via onze tool berekent u snel, makkelijk en vooral gratis wat een keuken met de door u gestelde eisen gaat kosten.

Start berekening >>

Complete keuken

Een complete keuken

Bij het aanschaffen van een keuken bieden de meeste winkels complete keukens aan en losse onderdelen waarbij men zelf de keuken kan samenstellen. Hiernaast kan er natuurlijk ook worden gekozen voor het vervangen van bepaalde onderdelen van de keuken.
Deze complete keukens worden door een adviseur afgesteld op uw persoonlijke wensen. Het voordeel hiervan is een goed werkende keuken met onderdelen die op elkaar zijn afgestemd. Over het algemeen word er gekozen voor een complete keuken bij nieuwbouw of een verhuizing.

Onderdelen complete keuken

Een complete keuken kan door de consument zelf worden aangepast op smaak, budget en maten. De keukenadviseur in een keukenwinkel kan u helpen bij het samenstellen. De keukenkasten komen vaak uit de winkel. Veel andere onderdelen zoals keukenapparatuur komen van andere leveranciers. Niet elke fabrikant kan wit- en bruingoed leveren. Een aantal fabrikanten kunnen dit wel, zowel vrijstaande als inbouw. Hieronder wordt weergegeven welke onderdelen standaard bij een complete keuken worden aangeleverd:

Prijs en samenstellen complete keuken

U kunt uw keuken in een winkel geheel samen met een keukenadviseur samenstellen. De kosten van een keuken zijn afhankelijk van de extra opties die u kiest. Een keukenblad van bijvoorbeeld graniet zal meer kosten dan die van laminaat. Hiernaast kost het laten monteren van uw keuken meestal ook meer geld.

Zoeken

Video's

Could not parse XML from YouTube